Şenol Güneş’ten flaş Bayern açıklaması

Şenol Güneş’ten flaş Bayern açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Güneş’in açıklamalarının tamamı;

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta tüm hazırlıklar yapıldı ve yarın ki kritik maçın saati beklemeye geçildi.

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları;

"Gruptan namağlup çıktık ama sahasında namağlup bir takımla oynayacağız. Hocalarının kariyeri başarılarıyla dolu. Bu gerçeği sahaya yansıttığında taraftarların keyif alacağı bir oyun olmasını diliyorum. Bayern'in kadrosu genelde belli. 1-2 oyuncu değiştirebilirler. Savunmadaki oyuncuları belli, orta sahada belli, hücum da belli. Bayern hem takım oyununda hem de bireysel anlamda çok iyi. Bu maçta savunmayı önde yapmayı hem de gol atmayı istiyoruz. Sürprizimiz yok. 21 futbolcu ile geldik. Herkesin beklediği bir kadro ile çıkabiliriz.

Bizi buraya gelene kadar hiç bir şey etkilemedi. Burada kazanmak sonra gollü beraberlik avantaj olur. Her türlü sonuç çıkabilir. Bugüne gelinceye kadar kendimizi favori gördük ve ilk kez kendimizi favori olarak görmüyoruz. Bizim de yetenekli oyuncularımız var. Eğitimde yarışmada sorunlarımız var. Yarın alacağımız iyi sonuç bile futbol gelişimimiz Alman futbolunun gelişiminin yanından bile geçmeyecektir. Böyle kaliteli takımlarla oynamaktan gurur duyuyoruz, keyif alıyoruz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.