Şenol Güneş'ten yabancı isyanı! Suçlu ben değilim

Şenol Güneş'ten yabancı isyanı! Suçlu ben değilim

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi ve gündemi uzun süredir meşgul eden yabancı futbolcu sayısına ilişkin açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar;

Siyah – Beyazlı Kulübün başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, spordaki gelişmeleri değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'in açıklamalarından başlıklar:

"Sorusu ve sorunu olan arkadaşlardan kimseyi görmüyorum salonda. Yine aynı arkadaşlar burada. Demek ki değişmeyecek. Kimseye yalan söylemem ancak söylediklerim çarpıtılarak başka yerlere getiriliyor."

"Başkanla aramızda hiçbir sorun yok. Başkan buranın sahibidir. Aramızda bir gerilme yok."

"Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. Türk takımlarına Avrupa maçlarında başarılar diliyorum."

"Futbolu çok bilen gazeteler, UEFA'ya gelmedi. Mourinho'yu, Simeone'yi görürdünüz, konuşurdunuz! Hani beni adam yerine koymuyorsunuz da keşke gelseydiniz..."

"Dünya Kupası'nda 3. olduğumuzda, yılın antrenörü ödülünü bana vermediklerinde bana verilen değeri anlamıştım."

"Dünya globalleşti artık antrenörlerinin felsefesi var."

"Yabancı kontenjanı konusunda hiç tartışmaya girmedim. Sadece yabancı sayısının fazla olduğunu söyledim. Türk futbolunun asıl sorunu yabancı kontenjanı değil bir futbol felsefesi olmaması. Yabancı sayısı konusunda suçlanacak kişi ben değilim. Yabancı üzerinden bana vurmak istiyorsanız bu doğru değil"

"Dün Oğuzhan nerede oynadı? Ortada oynadı, arkasında Okay ile Mehmet vardı. Sonra Mehmet çıktı. İyi futbolcu her yerde oynar."

"Burak'ı sağa aldım rahatsızdı, sola aldım rahatsızdı ama şimdi her yerde oynuyor. Bu arada belirteyim Burak'la ilgimiz yok."

"4 maçta 7 puan aldık bu başarısızlıktır. Sorumluluk da benim."

"Eski köye yeni adet getirmek zorundayız çünkü futbol büyüdü, bir iş kolu oldu. Ben bundan heyecan duyuyorum. Kulüp yapılarını yeniden gözden geçirmek gerek. Bana kulüp başkanlığı teklifi de geldi ancak bu benim anladığım bir iş değil. Bu teklifler geldiğinde acaba teknik direktörlüğümü mü beğenmiyorlar dedim."

"Türk futbolunda üretimi arttıralım ve seyircilere kaliteli futbol izlettirelim. Yetkililer yabancı hakkında ne kural koyarsa uyarım ama 14 yabancının fazla olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye kaliteli yabancı oyuncular gelmeli."

"Negredo ile sorunum yok. Hatta en iyi anlaştığım oyunculardan biri. Oyun olarak bir sıkıntımız yok, verim konusunda sıkıntımız var."

"Sözleşmem bitiyor ama ayrılma düşüncem yok. Eğer ayrılırsam, milli takımlarda çalışmak isterim diye önceden söylemiştim. Türkiye'de uzun yıllar çalışmanın doğru olacağını zannetmiyorum. Bu bizde yıpranma getiriyor."

"Collina ile Adriano'nun Antalyaspor maçındaki pozisyonunu tartıştım. Bu kuralın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Elit teknik direktörler toplantısına katılan tüm hakemler Türk futbolunu çok yakından takip ediyor."

"Futbol açların oyunu, tokların değil... Altyapılar yatırım ve eğitim açısından ideal değil."

"Profesyonel Futbol Derneği'nin başvurusu haklı ama sene içerisinde alınacak bir ek transfer süresi kararı olumsuzluk yaratabilir. Lucescu'ya eleştiriler gelebilir ancak hesap sormak doğru değil."

"Grup birincisi olmak istiyoruz. Bizi ve Genk’i grupta şanslı görüyoruz. Malmö sürpriz yapabilir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.