Sercan ve Yasin kavgası olay oldu! Survivor'da ilk çeyrek finalist kim oldu?

Sercan ve Yasin kavgası olay oldu! Survivor'da ilk çeyrek finalist kim oldu?

Survivor 2020'de Sercan'ın oyunun finalinde atış yapan Yasin için söyledikleri kavgaya sebep oldu. Ayrıca dün akşam yayımlanan yeni bölümde çeyrek finale kalan isim belli oldu.

Survivor'da finale adım adım gidiliyor ve heyecan giderek artıyor. Dün akşam yayımlanan yeni bölümde ise gerginlik de geceye damga vurdu. Kırmızı ve Mavi takım olarak ayrılan yarışmacılar çeyrek finale çıkmak için bireysel olarak yarıştı. Heyecanlı geçen oyunda Sercan ve Yasin arasında hiç beklenmedik bir tartışma çıktı.

 

foto2-044.jpg

 

SERCAN-YASİN KAVGASI
Berkan ile karşılaştığı oyun sonrasında Yasin ile Sercan arasında kavga çıktı. Atışlar sırasında Sercan'ın Yasin için "Deliye vuruyor bırak, bravo" demesi Yasin'i çileden çıkardı. Bu sözler üzerine Yasin "Sercan seni döverim ve burayı terk ederim" dedi. 

 

foto3-034.jpg

ZOR AYIRDILAR
Sercan ise Yasin'in bu sözlerine sert tepki verdi ve "Gel döv. Hadi gel döv o zaman" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından birbirinin üzerine yürüyen iki yarışmacıyı arkadaşları zor ayırdı.

 

foto4-023.jpg

 

YASİN ÖZÜR DİLEDİ
Arkadaşlarının yardımıyla sakinleşen Yasin, "Özür dilerim böyle bir cümle kullandığım için" diyerek Sercan'a sarıldı ve tartışmayı noktaladılar.

 

foto5-013.jpg

 

SEMBOL OYUNU
Öte yandan Survivor 2020 yarışmacıları, bireysel olarak mücadele etti ve sembol oyununu kazanmaya çalıştı. Sembol oyununda yarışmacıların her birine üçer can verildi. 

 

foto6-009.jpg

 

NİSA 5 SEMBOLLE İLK SIRADA

Aynı zamanda yarışmacıların sahip olduğu semboller, artı 1 can olarak sayıldı. Survivor'da Nisa 5 sembol ile ilk sırada yer alıyordu. Onu sırayla takip edenler ise 3 sembolle Yasin, birer sembolle ise Ardahan, Evrim ve Berkan oldu.

foto7-004.jpg

 

SEMBOL FİNALİ OYUNU
Survivor sembol finali oyununda canları bitip ilk oyun dışında kalan yarışmacı kırmızı takımdan Barış oldu. Onu sırasıyla Ardahan, Yasin, Cemal Can, Evrim, Yunus Emre, Nisa takip etti. Kırmızı takımdan Berkan, Sercan ve Elif son üçe kaldı. Birer canları kalan bu üçlüden Berkan, Sercan’ı yenerek onu saf dışı etti.

 

foto8-004.jpg

 

İLK ÇEYREK FİNALİST ELİF OLDU
Oyunun finaline ise Berkan ile Elif çıktı. Berkan, engellerden birine takılınca epey vakit kaybetti. Bu avantajı iyi değerlendiren Elif, Survivor'da sembol finalini kazanmayı başardı. Böylece Elif, Survivor 2020'de çeyrek finale kalmayı garantilemiş oldu. Survivor Elif, iki hafta dokunulmazlığı ve günün ödülü olan yemeği de kazandı.

 

foto9-001.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.