Serdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz’den o iddialara cevap! “Yaptığımız tatil…”

Serdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz’den o iddialara cevap! “Yaptığımız tatil…”

Ara transfer döneminde Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Serdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz, Instagram’dan yaptığı açıklamayla ayrılık süreciyle ilgili bir paylaşım yaptı.

Galatasaray’ın Sivasspor maçında, mide rahatsızlığı nedeniyle oynamak istemeyen ve maçtan 12 saat sonra eşiyle birlikte gittiği tatilden paylaşılan fotoğrafla olay yaratan Serdar Aziz, kadro dışı bırakılmasının ardından Fatih Terim’in yaptığı açıklamayla takımdan ayrılacağı söylenmişti. Yıldız oyuncu bu gelişmenin ardından ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 

Bu dönemde Galatasaray taraftarının yoğun tepkisini çeken Serdar Aziz ve eşi Tuğçe Aziz, uzun süre konu hakkında açıklama yapmamıştı.

Tepkilere daha fazla dayanamayan Tuğçe Aziz, konuya ilişkin yaptığı açıklamayı sosyal medyadan paylaştı.

İşte Tuğçe Aziz’in açıklamaları:

“Şu ana kadar hiçbir açıklama yapmadık çünkü kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz. Ama sizin keyif almak için izlediğiniz futbolu meslek edinmiş kişiler olduğunu ve profesyonel bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini hiçbir zaman anlayamazsınız. Yine de onca kişinin hakaretlerine karşılık şunu söylemek istiyorum. Verilmiş kararların hiçbirinde tatil sebep olarak sunulmamıştır. Zaten öyle bir şey olması imkansızdır. Çünkü yapılan programların hepsi resmi tatil günlerine göre yapılmaktadır. Yani; önceden alınmış kararların yaptığımız tatil ile alakası yoktur. Küfür ve hakaret içerikli mesajlarınız hakkında yasal işlem başlatılacaktır.”

tugce-aziz.jpgtugce-aziz-1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.