Serdar Ortaç sevenlerini üzdü: Ayağımı kaybedebilirim

Serdar Ortaç sevenlerini üzdü: Ayağımı kaybedebilirim

Bir süredir sağlık sorunlarıyla zor günler geçiren şarkıcı Serdar Ortaç, MS hastalığı nedeniyle ayağını kaybetme tehlikesi yaşadığını söyledi.

Tedavisi olmayan, merkezi sinir sistemini etkileyen MS (Multipl Skleroz) hastası olan Serdar Ortaç, o güne ilişkin ve yaşadığı sağlık sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tedavisi olmayan ve sinir sistemindeki tahribat nedeniyle el kol koordinasyonunda güçlük yaratan bu hastalığın pençesine düşen ünlü şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

Kendini çok ihmal ettiğini dile getiren Ortaç, "Depresyondan çıkamadım, arkadaşım davet edince geldim ve ilaç gibi geldi. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkekler de kişisel bakımına dikkat etmeli" diye konuştu.

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren 53 yaşındaki sanatçı, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok. Üç atak geçirdim, dördüncü atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz." şeklinde konuştu.

Depresyondan çıkamadığını söyleyen Ortaç'a neden bunalıma girdiği de soruldu. Ünlü şarkıcı, bunalımda olmasının tek sebebinin sağlığı olduğunu söyledi.

 

Ortaç şöyle konuştu:

 

'Babam ve kardeşimi kaybettim, pandemiden sonrası çok kötü geçti benim için. Bana milyonlar versen umurumda değil, giysilerimi 300 kez giyerim ve hiç umurumda olmaz. Hastalık olunca çoğu şeyin önemi kalmıyor. Bisiklete binemiyorum artık. Düşünün! Canımı sıkıyor bu durum.'


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.