Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan hakkında bomba iddia! Gönlünü o isme kaptırdı

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan hakkında bomba iddia! Gönlünü o isme kaptırdı

Magazin dünyasında son dakika bombası. İddiaya göre Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan gönlünü ünlü bir isme kaptırdı. Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti bir süre önce, 5 senelik evliliklerini tek celsede noktalamışlardı. 

Popçu Serdar Ortaç ile evliliğini Ağustos ayında bitiren Chloe Loughnan'ın ayrılığı atlatması uzun sürmedi. Boşanmalarının ardından haklarında pek çok haber çıkan çift ile ilgili bir son dakika haberi daha ortaya atıldı. Ayrılıklarının hemen ardından basın mensuplarına yaptıkları açıklamada aralarında bir problem olmadıklarını ve hala dost olduklarını belirtmişlerdi. Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 27 yaşındaki İrlandalı model, bir yarışma programında ünlenen isme gönlünü kaptırdı.

 İrlandalı modelin bir dönem yarışma programında ünlü olan Yiğit Marcus Aral ile birlikte olduğu iddia edildi. Bu sürpriz aşk dedikodusu üzerine gözler Serdar Ortaç'a çevrildi. "Chloe artık hayatına baksın" diyen Ortaç'ın eski eşinin boşanmadan iki ay sonra yeni bir aşka yelken açmasına ne tepki vereceği merak konusu.
Chloe boşanma sonrası "Serdar'la severek ayrıldık" demişti.

 

Siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.