Serdar Ortaç’tan olay sözler: ÖKÜZ OLDUM

Serdar Ortaç’tan olay sözler: ÖKÜZ OLDUM

Popüler şarkıcı Serdar Ortaç yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Çeşme’de konser veren Ortaç, “Öküz oldum” dedi. İşte ayrıntılar;

Konserlerine ara vermeden devam eden Serdar Ortaç, artık duygularını yitirdiğini ifade etti.

Ortaç, "Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, kafama takmıyorum. Öküz oldum resmen. Millet ağlıyor, ben öylece tepkisiz bakıyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Çeşme’de hayranlarıyla buluştu. Konser boyunca yaşlılık ve ölümden bahseden Ortaç, mekanda telefonlarını kurcalayıp fotoğraf çektiren bazı müşterileri görünce, “Bir gün ben ortadan yok olunca; ulan bir Japon vardı, ne güzel şarkılar yazardı. Konserine gitmiştik ama eğlenmek yerine telefonumuzla ilgileniyorduk diyeceksiniz” şeklinde sitemde bulundu.

Ortaçlı’nın hareketli şarkılarında sahneye çıkan dansçıları gösterileriyle izleyicilere tempolu dakikalar yaşattı. Duygusal şarkıları seslendirirken kendi ruh halinden de bahseden Ortaç, “Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, kafama takmıyorum. Öküz oldum resmen. Millet ağlıyor, ben öylece tepkisiz bakıyorum” yorumunu yaptı.

Şarkı aralarında yine yaş meselesine değinen Serdar Ortaç, konserde dans etmeyen kişilere laf atarak, “50 yaşında ben bile hala oynuyorum. İçiniz geçmiş sizin. Canlanın biraz abi” diye seslendi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.