Seren Serengil, Zafer Algöz'e dava açıyor! 'Babamın hakkını yedirmem'

Seren Serengil, Zafer Algöz'e dava açıyor! 'Babamın hakkını yedirmem'

Seren Serengil, 'Babamın hakkını yedirmem' diyerek Zafer Algöz'e telif davası açmayı düşündüğünü söyledi.

1999 yılında hayatını kaybeden ünlü komedyen Öztürk Serengil’in özdeşleşmiş sözlerini, replik ve esprilerini kullanan Zafer Algöz ile ünlü sanatçının kızı Seren Serengil'in arası açıldı. Kariyerinde çevirdiği 300’e yakın filmi ile Türk mizahının en önemli isimlerinden oyuncu Öztürk Serengil’in çalkantılı ve şaşalı hayatını bir süredir Zafer Algöz çıktığı şovlar ve katıldığı YouTube yayınlarında konu ediyordu.

Algöz’ün katıldığı YouTube kanallarında pek çok kez Öztürk Serengil’in hayatından kesitler ile yaşadıkları anılarını anlatması ve son olarak 2017 yılında Serengil'in ünlü sözünden esinlenerek ‘Haşırt Dı Blekbord’ kitabını çıkarması, Seren Serengil’i son dönemde hayli kızdırdı.

 

TELİF DAVASI AÇACAK

 

Ünlü sunucu ve şarkıcının, yakın çevresinde bu durumdan rahatsız olup “Babamın anılarını ve yaşadıklarını anlatıp, onun esprilerini sürekli anlatıyorlar ve bunun üzerinden para kazanıyorlar. Zafer Algöz, babamın sözünü bile çıkardığı kitaba adına vermiş. Sosyal medya hesaplarından bunları anlatıp bir şekilde para kazanıyorlar. Onun hakkını kimseye yedirmem. Böyle giderse avukatıma talimat verip telif davası açmayı düşünüyorum” diye konuştuğu iddia edildi.

Seren Serengil’in ayrıca şaşalı hayatı ve çevirdiği 300 filmle Türk komedisine damga vurmuş olan babasının hayatının film olmasına sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde bunun için çalışmalara başlayacağı ve çevresine “Babam, şu anki tüm komedi oyuncularına ilham olmuş büyük bir isimdi. Onun hayatının ve yaşadıklarının film olmasını isterim. Böyle büyük bir oyuncunun yaşadıkları zaten başlı başına bir film” dediği öğrenildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.