Seren Serengil'in "Bekaretimi anneme inat olsun diye verdim" itirafı sosyal medyada viral oldu

Seren Serengil'in "Bekaretimi anneme inat olsun diye verdim" itirafı sosyal medyada viral oldu

Seren Serengil'in "Bekaretimi anneme inat olsun diye verdim" itirafı sosyal medyayı yeniden salladı

90’lı yılların assolisti şimdilerin ise Beyaz Tv’nin sabah kuşağında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının ünlü magazin yorumcusu olan Seren Serengil'in seneler önce "Bekaretimi anneme inat olsun diye verdim" itirafı yeniden sosyal medyada viral oldu.

 

seren-serengil2.jpg

Oyuncu Akasya Asıltürkmen bir paylaşımında, ''Ben o Seren'i geri istiyorum yaa, bu çok ne bileyim... sıkıcı" diyerek konuyu yeniden gündeme getirdi.

 

seren-serengil5.jpg

Söylemezsem Olmaz programının fenomen sunucusu Seren Serengil'in 25 yıl önce verdiği cesur röportaj bir dönem Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Serengil 1995 yılında Yüksel Şengül'e verdiği bu röportaj yeni assolist olduğu döneme ait. Sunucunun röportajını yayınlayan gazetedeki köşenin adı ise "Dobra Dobra".

 

seren-serengil3.jpg

Ünlü sunucu kendisine yöneltilen "Bakire misin?" sorusuna ise, "Hayır, bakire değilim… Yıllar önce bekaretimi kaybettim… İsmini veremem çok ayıp olur. Ünlü birisi, çevresinde de bir yığın kadınlar vardır. Annem iki yıl sonra duydu 'İyi halt ettin değil mi! Yakışıyor mu sana?' dedi, kızdı. Oysa annem de biliyor ki, Türkiye'de pek çok ünlü hanım, sahneye çıkmadan önce seks yapmaya başlıyor."

 

seren-serengil4.jpg

Bende bu gecikti bile. Ama annem beni hiçbir zaman büyümüş olarak görmedi. Ve bu yüzden de cinselliği de seksi de annemle konuşamadım. Zaten beni büyümemiş gördüğü için ona bir isyandı ilk cinselliği yaşamam" cevabını vererek o dönem de gündem olmayı başarmıştı.

Instagram'dan gelen bomba yorumlar

ŞOKOPOP isimli magazin sayfasının gündeme getirdiği bu röportaj Instagram'da yüzlerce yorum aldı. Yorum yapanlardan biri ise Akasya Asıltürkmen oldu. Türkmen, "Ben o Seren'i geri istiyorum yaa, bu çok ne bileyim... sıkıcı" yorumuyla dikkat çekti.

Şimdi gözler Seren Serengil cephesine çevrildi, bakalım bu röportajın tekrar gündeme gelmesiyle ilgili ünlü sunucu neler diyecek…

İşte tüm hayatları göz önünde olan ünlülerin cinsellikle ilgili yaptığı şaşırtıcı itiraflar:

 

billur-kalkavan.jpg

Billur Kalkavan

"İnternette cinsel içerikli filmlerin yasaklanmasına karşıyım. Dünyanın her yerinde çocukların izlemesini istemediğin şeyleri yasaklayabilirsin ama günümüzde insanları zaptetmek zordur. Ben cinsel içerikli film seyretmeyi severim. Kendi fikrim ve zevkim bu. Bazen izlemek istiyorum ama Türkiye'de sitelere giremiyorum."

 

pinar-altug-001.jpg

Pınar Altuğ

Altuğ cinselliğin bu hayatta olmadan olmazları olduğunu şu sözlerle ifade ediyor: "Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi ön plana çıkarıp bununla iş yapmıyor olmam, ruhumun öyle olmadığı anlamına gelmiyor. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum."

 

tugba-ekinci-001.jpg

Tuğba Ekinci

"Cinsel hayatta sorun çıkarsa ve kötü bir seks hayatı söz konusuysa o ilişki yürümez. Benim hayatıma bakımsız bir erkek giremez. Ya sporcu ya oyuncu olmak zorunda. Kasları olmayan bir erkeğe erkek demiyorum. Erkek dediğin kamyon gibi olacak."

 

rafet-el-roman.jpg

Rafet El Roman

"Benim için cinsellik her şey. Tamam duygusal bir adamım ama ten uyuşmazsa, seks olmazsa o ilişkide hiç durmam. Beni tatmin etmiyorsa öyle bir ilişki istemem. Çok romantiğim, çok duygusalım. Günün her anını o kadınla yaşamayı severim. Ama cinselliği uymuyorsa her şey biter."

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.