Seren Yeleli'den karantina pozu!

Seren Yeleli'den karantina pozu!

‘Bodrum Masalı’ adlı dizide adını duyurduktan sonra müzik hayatına adım atan 24 yaşındaki Serel Yereli Instagram paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Londra’da yaşayan Serel Yereli, karantinadan sıkılınca geceliğiyle cama çıkarak poz verdi. Geceliğiyle odasının penceresinden poz veren Yereli'nin paylaşımını görenler şoke oldu!  Yereli paylaşımına yorum yazan herkese de ayrı ayrı cevap verdi.

 

screenshot10.jpg

 

screenshot11.jpg

19 Nisan 1995 tarihinde ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı Buse Serel Yereli'dır. İngilizce öğretmeni olan annesinin adı Elif Yereli'dir. Eski milli hentbolcu babası Serdar Yereli'nin hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden dolayı çocukluğu değişik ülkelerde geçmiş.

Babasını 16 yaşındayken 2011 yılında ani bir kalp krizi yüzünden kaybetti. Londra'da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan güzel oyuncu ‘Grease’, ‘Mamma Mia’, ‘Bruleskue’ müzikallerinde başrol olarak yer almıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okumaktadır. Şarkı söylemeye 4 yaşında başlamıştır.

Serel Yereli, küçük yaşlarda iken Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisiğı çalışma ile TUBİTAK tarafından ödül aldı. Anaokulundayken TÜBİTAK tarafından düzenlenen bir yarışmada "Serel'in Uzay Gemisi" adlı projesi ödül kazandı.

 

Serel Yereli, 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve yarışmada şarkıcı Shakira'nın Whenever Whenever şarkısı seslendirdi ancak ilk turda elendi. Serel Yereli İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil biliyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.