Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile tatil pozunu paylaştı! Beğeni yağdı

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile tatil pozunu paylaştı! Beğeni yağdı

Komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından sevgilisiyle beraber ilk pozunu paylaştı. Fotoğrafa dakikalar içinde binlerce beğeni yağdı.

Önceki günlerde sevgilisi Cem Yılmaz ile beraber yaşadıkları evlerinin havuzunda sarmaş dolaş çekilen fotoğraflarının yayınlanmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından Cem Yılmaz ilk karesini paylaştı. 

1 SAAT İÇİNDE REKOR BEĞENİ GELDİ

Özel hayatını sosyal medya hesabından paylaşmayı tercih etmeyen Sarıkaya, sevgilisiyle ilk kez bir fotoğrafını paylaştı. Sarıkaya'nın paylaştığı poza kısa sürede 300 binin üzerinde beğeni geldi. 

 

serenay1.jpg

 

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz günlerde evlerinin havuzunda Cem Yılmaz ile görüntülenen Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafları basına sızdırılan görüntüler gündeme bomba gibi düşmüş, günlerce konuşulmuştu. 

 

ser-003.jpg

 

MAHKEME KARARINI DUYURDU

Olay sonrası mahkemeye giden çift, savcılıktan karar aldırdı. Kararı dün duyuran Yılmaz, sosyal medya sayfasından mahkeme kararını paylaştı ve mahkeme heyeti tarafından erişim engelleme kararı verildiğini takipçilerine duyurdu.

 

serenay3.jpg


Sosyal medya hesabı Instagram'da 9,5 milyon takipçisi olan oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir sevgilisinin evinde canlandıracağı 'Bergen' filmine hazırlanıyordu. 

 

serenay2.jpg

 

serenay5.jpg

 

serenay6.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.