Serenay Sarıkaya Mavi Jeans Partisi'nde Herkesi Büyüledi..!

Serenay Sarıkaya Mavi Jeans Partisi'nde Herkesi Büyüledi..!

Güzelliği ile Herkesi Büyüleyen Serenay Sarıkaya'nın Partisine Yıldız Yağmuru..! İşte Detaylar;

Serenay Sarıkaya, önceki akşam reklam yüzü olduğu Mavi Jeans’in partisinde güzelliği ve kusursuz fiziğiyle herkesi büyüledi.

Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Mavi'nin yeni reklamı, önceki akşam Levent Ferko Signature'daki davetle görücüye çıktı. Sarıkaya'nın gardırobundan esinlenilerek oluşturulan yeni koleksiyon tam not aldı.

 

serenay-sarikaya-001.jpg

Markanın yeni reklam filminde oynayan 27 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, vücudunu saran jean pantolonu ve göbeğini açıkta bırakan bluzuyla kusursuz fiziğini gözler önüne sererek performansının yanı sıra stiliyle de davetlilerden tam not aldı. Ünlü oyuncuyu bu gecede aşkı Kerem Bürsin de yalnız bırakmadı. Sevgilisi Kerem Bursin’in yanısıra partiye bir çok ünlü akın etti. İşte onlardan bazıları: Aylin Koç, Bennu Gerede oğulları Daren ve Miro , Yasemin Özilhan, Manken Öykü Baştaş, Şirin Ediger ile kızı İstanbul Bayülgen, Mavi Jeans CEO’su Cüneyt Yavuz, Ayşe - Elif Boyner, Bergüzar Korel.

SENARYO KRİZİ

‘Acıların Kadını’ olarak tanınan, 1989 yılında 30 yaşındayken öldürülen Bergen’in hayatının anlatılacağı filmde senaryo krizi çıktı. Filmde Bergen’i canlandıracak olan Serenay Sarıkaya senaryoyu beğenmedi. Ocak’ta başlayacak çekimler 2019 yazına ertelendi.

Mavi Jeans tanıtımına katılan Serenay Sarıkaya “Acelemiz yok. İçime sinmeyen yerler vardı, yeniden yazılıyor” dedi.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.