Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz evlendi mi? Yüzük olay yarattı!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz evlendi mi? Yüzük olay yarattı!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı tam gaz devam ederken Sarıkaya'nın sol parmağına taktığı yüzük gözlerden kaçmadı. "Evlendiler mi?" sorusu gündeme geldi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın her yaptığı ortalığı ayağa kaldırıyor. Magazin gündeminin yanı sıra artık herkesin konuştuğu isimler haline gelen Sarıkaya ve Yılmaz çifti için ortaya atılan yeni iddiasının arkasındaki detay ise epey şaşırttı.

Sosyal medya hesabı Instagram'dan son zamanlarda Cem Yılmaz'la fotoğraflarını paylaşmak yerine kendisinin yalnız olduğu fotoğrafları paylaşan Serenay Sarıkaya, bu konuda kural bozmadı. Sahil kenarında bir iskelede güneşin battığı saatlerde çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. 

 

ser8.jpg


Fiziğiyle göz dolduran Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarındaki detay ise kimsenin gözünden kaçmayınca evlilik iddiaları aldı başını gitti. 

 

ser7.jpg

 

ALYANS DİKKAT ÇEKTİ

Sol parmağında alyansa benzer bir yüzük olması Cem Yılmaz'la evleneceği iddialarını yeniden gündeme taşıdı. Instagram'dan yaptığı bu paylaşımlara ise evliliğe dair birçok soru geldi.

 

ser6.jpg

 

 

İDDİALARA YANIT GELMEDİ

Fakat ne Cem Yılmaz ne de Serenay Sarıkaya bu iddialara cevap verdi. 

Öte yandan Cem Yılmaz'ın Bodrum'daki evinin bahçesinde havuz keyfi yaparken görüntülenen ikiliden Serenay Sarıkaya'nın o görüntülerde aldığı kilolar dikkatleri çekince herkes hamile olduğunu konuşmaya başlamıştı. 

Serenay Sarıkaya, bu iddialara sözlü bir yanıt vermese de yine Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla cevabını vermişti. 

 

ser2.jpg


Mayosuyla beraber ayna karşısında çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Sarıkaya, fit vücudunu gözler önüne sermiş ve hamile olmadığını kanıtlamak istercesine paylaşımlar yapmıştı. 

 

ser3.jpg

 

ser4.jpg

 

ser5.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.