Serenay Sarıkaya’nın isyanı TT oldu

Serenay Sarıkaya’nın isyanı TT oldu

Cem Yılmaz'la ayrıldığı konuşulan oyuncu Serenay Sarıkaya yaptığı paylaşımda "Neden beni ilgilendirmeyen konuların da ana kahramanı olmak zorundayım? diyerek isyanını dile getirdi. Paylaşımı Türkiye sıralamasında zirveye oturdu

Oyuncu Ozan Güven'in kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilmişti. Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in ortak arkadaşı olan Serenay Sarıkaya şiddet olaylarına tepkisiz kalmıştı. Uzun süre sessizliğini koruyan Sarıkaya, sosyal medya hesabından isyan etti.

screenshot3-min-9.jpg

 

“KABUL ETMİYORUM”

Sarıkaya, Instagram hesabından şu mesajı yayınladı; “‘Neden beni ilgilendirmeyen konuların da ana kahramanı olmak zorundayım’ tepkisini gösteren Sarıkaya şu açıklamayı yaptı; yahu bir insanın bu kadar da üstüne gelinmez ki! Sesi çıkmıyor diye bu kadar da ileri gidilmez ki artık! Üstelik sonu gelmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Daha birini iyileştiremeden, daha da serti zaten hazırda bekliyor. “Bu mesleği seçmenin bedellerinden, olacak o kadar ünlüsün. İsminin olduğu her şey çok okunuyor, dikkat çekiyor. Sesimizi çıkarmayalım büyümesin' deniyor. Kabul etmiyorum. Sınırı aşalı çok oldu! Ne kolay oldu insanların hayatına iftiralar atmak, sınır, etik, ahlak bilmeden saldırmak. Ben her iftiraya ‘yok öyle değil’ diyemem ki. Bu ne kadar yorucu.  

 

 

“BEN DE BİR İNSANIM”

Ama özellikle sosyal medyada bir sesin, varlık belirtin yoksa, sanki bütün varsayımlar gerçekmiş gibi bir de senelerce üzerine yapışıyor. Bir süre sonra senin başkaları tarafından bilinen kimliğin haline geliyor bütün bu saçmalık. Ben bunların hiçbiri değilim ki. . . Ben de bir insanım, benim de duygularım var. Sanatçı kişiliğini sebebiyle neden hep bir entrika olmak zorunda ismimin geçtiği her konuda.

 

“GİZEMİM YOK, HER ŞEYİM ORTADA”

Neden beni ilgilendirmeyen konuların da ana kahramanı olmak zorundayım? Bunun usturuplu, ahlaklı bir yolu yok mu yahu? Halbuki her şeyim ortada, bir gizemim de yok ki. İşlerim ortada, duruşum ortada, ne yaşadığım belli, neye inandığım belli, neyi temsil ettiğim belli, neyin arkasında duyduğum belli.

Buna rağmen, seni olduğun gibi asla yansıtmayan varsayımların bir tezahürü olduğun yanılsamasına herkesin delilercesine inanma isteği neden? Bu çok eskide kalmadı mı artık?. Güzel olanı değil de, kötü olanı, yanlış olanı çoğaltmak mı güzele, iyiye taşıyacak bizi? Bu da şiddetin başka türlüsü değil mi? Yeter!”

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.