'Şeriat' paylaşımı yapmıştı! Trabzonspor harekete geçti

'Şeriat' paylaşımı yapmıştı! Trabzonspor harekete geçti

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, "şeriat" paylaşımı yapan tribün lideri Mehmet Fındıkçı'nın disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi.

Trabzonspor’da Divan Başkanlık Kurulu seçimi gerçekleştiriliyor.

Divan Başkanı olan ve yeniden aday olmayan Ali Sürmen, salonda yaptığı konuşmada, “Yaşasın şeriat” paylaşımı yapan tribün lideri Mehmet Fındıkçı’nın disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

Trabzonspor’un farklı siyasi görüşlerden insanların oluştuğu bir kulüp olduğunu belirten Ali Sürmen, şunları söyledi:

“Ama görüyoruz ki, bazı üyelerimiz bunu abartıyor. Taraftar grubu lideri olan ve kulübümüze çok katkısı olan Mehmet Fındıkçı kardeşimizi İstiklal Marşı’nda eli cebinde gördük. Bunu, bir algılama hatası mı diye düşündük. Fakat 19 Şubat’ta sosyal medya hesabında ‘Yaşasın şeriat’ diye paylaşım yaptı. Bu hareket, hak anayasa suçudur ve Türk Ceza Kanunu’na göre suç olmakla birlikte kulübümüzün tüzüğünün 7. maddesindeki kulübün amaçlarına aykırı davranıştır. Dün itibarıyla, tüzüğün 58. madde gereği kendisini disiplin kuruluna sevk ettik.”

“Yaşasın şeriat” paylaşımı yapan Mehmet Fındıkçı, geçen senelerde İstiklal Marşı okunurken elleri cebinde durmuş ve o anlar sosyal medyada tepki çekmişti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.