12 yaşındaki erkek çocuk cinsel organına termometre soktu!

Çin'de 12 yaşındaki bir erkek çocuk, mastürbasyon yapmak için cinsel organına termometre soktu. Şiddetli ağrı sebebiyle hastaneye koşan çocuk, acil ameliyata alındı.

Çin'de yaşanan bir olay duyanları şaşırttı. Ülkenin orta kesimindeki Çengdu kentinde yaşayan 12 yaşındaki erkek çocuk, cinsel organına termometre soktu. Olayın ardından şiddetli ağrılar yaşayan küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. Muayenenin ardından ameliyata alınan çocuğun cinsel organındaki termometre "anahtar deliği" yöntemiyle çıkarıldı.

 

DOKTORLAR BİLE GÖRÜNCE ŞAŞIRDI


Adı açıklanmayan çocuk, "mastürbasyon esnasında cinsel organına termometre soktuğunu ve bunun sonucunda şiddetli ağrılar yaşadığını" itiraf etti. Asya Cerrahi Dergisi'nde vakayı anlatan ürologlar, mesaneye giden dokuda küçük bir cerrahi delik açtıklarını, ardından termometreyi çıkarmak için küçük aletler kullanarak doğru konuma getirdiklerini söyledi.

 

ŞİDDETLİ AĞRI SEBEBİYLE HASTANEYE BAŞVURMUŞ


Vaka raporunun yazarı Dr. Changxing Ke, çocuğun termometreyi "merak duygusu" ve "cinsel eğitim eksikliğinin" bir sonucu olarak mastürbasyon yapmak için cinsel organına yerleştirdiğini doğruladı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Dünya Haberleri