150 kadın ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminde buluştu

‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ekibi, aralarında daha önce hiç sinemaya gitmemiş olanların da bulunduğu 150 kadını sinemayla buluşturdu. Beykoz Eğitime Destek Derneği iş birliğiyle gösterime katılan kadınlar, filmi gözyaşları içinde izlediler

Filmin yönetmenleri Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak ile filme ilham veren hikâyenin gerçek kahramanlarından Gülçin Sınar Kiropoulos, 19 Şubat Çarşamba günü Cinetime Özdilek Park İstanbul’da gerçekleşen özel gösterimde filmi konuklarıyla birlikte izlediler.

 

‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’, aşkın en yalın, en tesadüf halini bu defa başka zamanlarda, başka yaşamlar üzerinden anlatıyor. Serinin ilk filminden farklı ancak yine gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan film, 1960’ların İstanbul’undan günümüz Ankara’sına uzanan, tesadüflerle örülü unutulmaz bir aşk hikâyesiyle izleyenlerden tam not alıyor.

 

Başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak birlikte oturuyor. Filmin zengin oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen, Eli Mango gibi isimler yer alıyor. Hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’nin senaryosu yine Nuran Evren Şit’in imzasını taşıyor.

 

 

‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’, herkesin hayatında örneklerini yaşadığı tesadüflerin ve teğet geçişlerin öyküsünü, sarsıcı bir kurguyla bir kez daha beyazperdeye taşıyor. İki farklı dönemi anlatan film, geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkarıyor.

 

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri