Adnan Hoca küçük kızları alıkoydu mu?

Viyana’da ortadan kaybolan iki kızının Adnan Oktar’ın televizyon şovuna çıktığını öğrenen Elvan Koçak, Türkiye’ye geldi. 18 yaşından küçük olan kızlarının bir otel odasında tutulduğunu iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi...

“ADNAN OKTAR VE DİĞER SORUMLULARDAN DAVACI OLACAĞIM”

Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan 44 yaşındaki Elvan Koçak, 7 yıl önce ayrıldığı eşi Gülperi T.’nin çocukları Ş.K. (19) B.K. (17) ve oğlu M.K (17) ile birlikte Türkiye’ye gittiğini ve çocuklarından uzun süre haber alamadığını anlattı. Bu hafta sonu bir akrabalarının “Senin kızların Adnan Oktar’ın yanında TV şovu yapıyorlar” dediğini anlatan baba Elvan Koçak “Çocuklarımdan B. ve ikizi olan M. daha 17 yaşındalar. Reşit olmayan kızımı televizyona çıkartarak şov yapan Adnan Oktar ve diğer sorumlulardan davacı olacağım” dedi.

 

 

 

“OTELDE ALIKONULDUKLARINI DUYUYORUM”

 

Avusturya Jugendamt (Gençlik Dairesi) ve savcılığına da durumu bir şikayet dilekçesi ile bildirdiğini ifade eden Koçak şöyle konuştu:
“Kızlarım Viyana’da iyi bir eğitim görüyorlardı. B. okul birincisi bir çocuk. Eğitimlerini yarıda bırakıp Adnan Oktar tarafından yeri belli olmayan bir otelde alıkonulduklarını duyuyorum. Çocuklarımdan sadece Ş. mesajlarıma cevap veriyor. O mesajları da kızımın yazdığına inanmıyorum. Çünkü Ş.’nın Türkçesi ve yazım tarzına uymuyor.”

 

Saadet Partisi'nden flaş Gül açıklaması: Adayımız olabilir

 

SOYLU VE ERDOĞAN’DAN YARDIM İSTEDİ

Kartal Adliyesi’ne giderek kızlarının annesi Gülperi K. ve Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulunan Koçak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi. Koçak “Kızlarımın aklını çelmişler. B.’nin ikizi olan oğlum M.’yi de aynı şeyleri yapacaklar. Lütfen daha reşit bile olmayan çocuklarımı bu ne olduğu belirsiz gruptan kurtarın” dedi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beren Saat anne mi oluyor?
Ahmet Hakan'dan Canan Kaftancıoğlu'na istifa çağrısı
Bursa'da pembe vagon uygulaması kalktı

Gündem Haberleri