AK Parti ve MHP uzlaştı

AK Parti ile MHP anayasa metninde uzlaştı. AK Parti'nin anayasa teklifini cuma akşamı ya da Cumartesi Meclis'e sunması bekleniyor.

CNN Türk Ankara temsilcisi Hande Fırat, AK Parti ile MHP anayasa metninde uzlaştığını duyurdu. AK Parti'nin anayasa teklifini cuma akşamı ya da Cumartesi Meclis'e sunması bekleniyor.


Anayasa değişikliği teklifi 12 madde artı 1 madde üzerinde anlaşma sağlandı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teklifin son hali geldi ve Bahçeli gelen teklifi onayladı ve yazım aşamasına gelindi. MHP Lideri Bahçeli’nin çekincelerinin ne kadar yerine getirildiği henüz bilinmiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri