AK Partili Özhaseki: 'Ekonomide başarılıyız çok şükür'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nda konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ekonomide başarılı olduklarını söyledi ve "AK Parti gidince ne olacak?” diye sordu.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Edremit'teki bir otelde, 201 belediye başkanının katılımıyla düzenlenen “Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, bilgi paylaşımında bulunmak için bu toplantıları yaptıklarını söyledi.

Özhaseki "Ekonomide başarılı mıyız? Evet. Bitmiş bir ekonominin üzerine geldik, başarılıyız çok şükür" dedi.

Özhaseki, “Karşıdaki ana muhalefet ne yapıyor? Genelde ve yerelde iki tane stratejileri var. Çok net, her baktığınızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Birisi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşıtlığı. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. AK Parti gidince ne olacak?” diye sordu.

Özhaseki, AK Parti’nin 19 yıllık iktidarında başarılı bir tablo çizdiğini vurguladı ve şöyle konuştu:

"EKONOMİDE BAŞARILIYIZ''


Bu konuda zaten tartışma bile yapılmıyor. Ekonomide başarılı mıyız? Evet. Bitmiş bir ekonominin üzerine geldik, başarılıyız çok şükür. Ulaştırmada başarılı mıyız? Başarılıyız, rakamları söylememe gerek yok. Sağlıkta, çok şükür. Pandemi döneminde bile birçok ülkenin, Avrupa’da ‘Güçlüyüm’ diyen ülkelerin sınıfta kaldığı bir ortamda yüzümüzün akıyla bu işleri yaptık ve pandemi döneminde bile 30’a yakın sağlık tesisi açılışı yaptık. Enerjide başarılıyız. Hükümete geldiğimizde 33-34 bin megavatlık gücümüz varken neredeyse 100 bin megavata yakın yüzde 60’ı da yenilenebilir enerjiden olmak üzere bir enerji kaynağına sahip olduk. Savunma sanayinde başarılıyız. Yani hükümet etme noktasında aklınıza hangi bir alan geliyorsa Allah’a çok şükür hepsinde başarılıyız. İstediğiniz geçmiş iktidarlarla kıyaslayın hepsinde başarılıyız. Bu konuda AK Partili arkadaşlarımız başlarını dik tutabilirler. Evet eksikliklerimiz olabilir. Ufak tefek bilmeden de olsa yanlışlık yapabiliriz, insanız ama o hatalarımızdan çabucak dönüp ders alıp en iyisini yapma yolunda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

 

siyasetcafe.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Öldükten 45 dakika sonra hayata döndü
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonası'nda finalde
18 Eylül 2021 koronavirüs tablosu açıklandı

Siyaset Haberleri