Ak Parti'li vekil kumar masasında yakalanmıştı! İşte o saldırı anı

Kastamonu'nda Öğretmenevi'ni adeta kumarhaneye çevirdiği iddia edilen AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü'nün görüntülerü ortaya çıktı.

Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevi'ni adeta kumarhaneye çevirdiği iddia edilen AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindeki bir grup bürokrat, kumar masasında yeniakit muhabirlerine yakalanmıştılar.

Muhabirler kumar için kurulduğu öne sürülen AK Partili milletvekili Hakkı Köylü öncülüğünde bir grup tarafından görüntü kaydettikleri için darp edilmişti.

İddiaları Hakkı Köylü'ye soran muhabirler cevap alamadıkları için çekim yapmak için Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevi'ne gitmiş. Gece 23:00'dan sonra içeriye selam vererek giren muhabirler burada vahşice dövülmüştü.

 

SALDIRI ANI ORTAYA ÇIKTI

 

Darp edilen muhabirlere ağza alınmayan küfür ve hakaretler savurulurken Hakkı Köylü'nün yardım isteyen muhabirlere dayak yemesini seyretmeyip yumruk vurduğu öğrenildi.

Muhabirlerin gasp edilen telefonlarındaki görüntüler silinirken Youtube kanalından yapılan canlı yayın nedeniyle görüntüler yayınlandı. Saldırı esnasında bir saldırgan da görüntülere yansıdı.

 

İşte o saldırır anı;

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Babil dizisinde terör şifresi
İstanbul’da metrobüs kazası
Köşkte yeni dönem

Gündem Haberleri