AKP'nin hayalini kurduğu 'Dindar nesil'

Erdoğan bir yandan dindar nesil istiyoruz derken diğer yandan Oğlu Bilal'in manşet attırdığı onu destekyelen medyanın yaptığı cinsel içerikli yayınlar dikkatlerden kaçmıyor.
Tayyip Erdoğan yanlısı yayın yapması için alınanhavuz medyasının yaptığı cinsel içerikli yayınlar dikkatlerden kaçmıyor.

Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın manşet attırdığı Sabah ve Takvim Gazetelerinin yaptığı göğüs, bacak şov yayını akıllara Tayyip Erdoğan'ın "dindar nesil istiyoruz" konuşmalarını getirdi.

Erdoğan bir yandan millete her fırsatta Allah ve Peygamber'den bahsedip diğer yandan havuz için oluşturulan gazetelerin yayınlarını bu şekilde takip etmesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

BİLAL BÖYLE MANŞET ATTIRIYORDU:

"ONLAR TAMAMEN HAZIR TALİMATLARINIZI BEKLİYORLAR BABACIM"

Yolsuzluk operasyonuyla birlikte Başbakan Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda oluşturulduğu ileri sürülen Havuz Medyası'yla ilgili şok detaylar ortaya çıkmıştı. İnternete düşen Tayyip Erdoğan ve oğluBilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmada, Bilal Erdoğan, "Manşetleri göreceksin inşallah. Takvim gazetesi 'Vaiz Lobisi' diye manşet attı. Sabah gazetesi 'Kaset olmadı dosya verelim.' Onlar tamamen hazır babacım. Şu an sizin talimatlarınızı bekliyorlar. En tepeden vurmaya başlayacaklar" ifadelerini kullanıyor. Erdoğan da bunun üzerine "Tamam, canım ne varsa ellerinde gireceğiz onun şeyi yok" diyor.

KADIN HABERLERİNİ DE BİLAL Mİ YAPTIRIYOR?

Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunda Tayyip ve Bilal Erdoğan'ın yaptığı konuşmalarda Bilal Erdoğan, Tayyip Erdoğan'a Takvim ve Sabah'ta çıkacak manşetlerin başlığını veriyordu. Bilal Erdoğan'ın haberlerle ilgili bu gayreti akıllara şu soruyu gertirdi. Takvim ve Sabah'ın kadın haberlerini de Bilal Erdoğan, mı attırıyor.? Dindar nesil denile nesil böyle bir şey miydi?

ERDOĞAN BÖYLE DEMİŞTİ

Ankara Metrosu'nda anons skandalı üzerine yapılan öpüşme eylemi ve akabinde meydana gelen olaylarla ilgili soruya Erdoğan, "Her yerin kendine ait kuralları vardır. Devletin metrosunda da ahlak kuralları vardır. Bu ahlak kuralları aşılırsa buna karşı anonsa yapılmasının nesi yanlış. Sonra da bir grup geliyor, ellerinde alkoller malkoller. Şimdi soruyorum, bir anne baba, kızının afedersin birinin kucağına oturmasını ister mi? Biz de diyoruz ki buna dikkat edin." diye cevap vermişti.

İŞTE BUNLAR HEP DİNDAR NESİL YAYINI
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri