Arınç'tan Gökçek'e çok ağır cevap 'Hanımına dua etsin'

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Ankara Başkanı Gökçek'e çok sert cevap verdi. İşte haberin ayrıntıları;

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Ankara Başkanı Gökçek'e çok sert cevap verdi. 

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Çankaya Köşkü'nde ilk kez yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yapıyor.

İşte Arınç'ın konuşmasından satırbaşları;

Basın mensubun sorduğu "Cumartesi ve pazar günü yaptığınız konuşmaları Hükümet sözcüsü olarak mı kendi şahsi görüşünüz olarak mı yaptınız?"

*Çok basit çok sığ yeni bir siyasetçi değilim devlet ve hükümet yönetiminde bulunmuş bir insanım. Kötü niyetli bir tartışma değil. Biz cumhurbaşkanımızla duygusal bir polemiğe girecek tıynette bir insan değiliz. Rahat yataklarımızda evlerimizde bunların lafını yaparak bugünlere gelmiş değiliz.

Dava arkadaşlığı birileri bilmeyebilir vesile oldunuz teşekkür ediyorum..

Sayın cumhurbaşkanımız bazı konularda düşünce beyan ediyor.Yaptığım konuşmalarda polemik göremezsiniz.

Bunların arkasında kimse bir şey aramasın. Hiçbir akçeli işte benim adım geçmez. Kimsenin adamı değili.

*Perşembe ve Cuma akşamları Bursa'daki seçim çalışmaları için Başbakanla bir araya geldik.

Gökçek'in istifa çağrısını nasıl değerlendiriyorsunuz?

*Gökçek "biz seni istemiyoruz" demiş arkadaşlar bu terbiyesizce bir açıklamadır. Bakanlar Kurulu'nda arkadaşlarıma buna nasıl cevap vermem gerektiğini sordum. Onlar da gerek yok, Gökçek kim siz kim? cevabını verdiler.

Ancak cevap vermeden geçmemek lazım şu anda benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli biri değildir.Benim yaptığım iş adam kandırma değil birilerinin yaptığı gibi. Koltuğa zampla yapışmış değilim. Gökçek'in haddi değil. Gökçek'e okkalı cevaplar vermeyi aklımdan geçirdim ancak eşine duyduğum saygı nedeniyle vazgeçtim. İkincisi seçimlerden önce yeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum.

Kimin nerede havlayacağını iyi biliriz...Gökçek'in bu açıklamasının tek amacı; bir yerlere yaranmak istiyor, oğlunun milletvekili adaylığını garantilemek istiyor. Aileme girmek haysiyetsizliğine girmesin.

*8 Hazirandan sonra Gökçek'i bana saldırtanları ortaya çıkarırım.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri