Arka Sokaklar'da ekip kimi kovalıyor?

Ekranların aksiyon dolu dizisi 'Arka Sokaklar'ın 27 Eylül akşamı yayınlanacak 524.bölümünde ekip yine suçluların peşinde.

Yapımını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm konusu ise şöyle;

 

Mesut’u vuran Salih, hastanede ölü bulunur. Savcılık bu durumu incelemeye almıştır. Savcı Ceyda, Engin müdürü takibe alır. Diğer taraftan da gözü ekibin üzerindedir. Bu karmaşık durum ekibin başına nasıl dertler açacaktır. Şehirde ki bir başka olay, ekibi yeni ipuçlarına götürecek midir acaba?

 

EKİP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PEŞİNDE

 

Aysel, hapishanedeki mahkum kocasını ziyarete gider. Aysel hamile ve çok parasızdır. Uyuşturucudan sabıkası olan Hasan, Aysel’e zula yerini söyler ve mallarını alıp Müco’ya götürmesini ister. Malları satıp para kazanacaktır. Diğer taraftan Seray, Aysel’le birlikte sığınma evinde kalmaktadır. Seray, Aysel’den şüphelenir ve durumu Mesut’a bildirir. Müco malları bir terör örgütüne satmaya çalışmaktadır. Ekip Aysel’i kurtarmanın, Müco’yu yakalamanın ve terör örgütünün peşine düşer. Ekibi sürpriz ve çok tehlikeli olaylar beklemektedir.

 

SELİN'İN ENDİŞESİ

 

Diğer yandan Mesut’un fizik tedavisi iyi gitmekte, ancak Selin Mesut’un ağrıkesici haplar almasından endişe duymaktadır. Acaba Mesut eski bağımlı günlerine geri mi dönecektir. Mesut Selin’in bu endişesini Rıza Baba ile paylaşmasına çok kızar ve Selin’le arasına mesafe girer. İkilinin arasında soğuk rüzgarlar eser.

 

Ezgi ve Cemal, aynı apartmanda komşu olma fikrine alışmaya başlarlar. Ezgi Cemal’in kapısını çalar. Ezgi’ye kapıyı sürpriz biri açar.

 

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri