Aygaz’dan şiddete karşı kampanya

LPG markası Aygaz, ‘Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadele için 16 Günlük Aktivizm’ kampanyasında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma gününden 10 Aralık İnsan Hakları gününe kadar olan sürede farkındalık faaliyetleri yürütecek

Koç Holding’in “Ülkem İçin” projesi kapsamında toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar yürüten ve bunun için kadına yönelik şiddetin son bulması gerektiğine dikkat çeken Aygaz, ses getirecek bir kampanya düzenledi.

 

Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadele için 16 Günlük Aktivizm Kampanyası, Birleşmiş Milletler’in kadına karşı şiddete son vermek için tüm dünyayı bir araya getirmeyi hedefleyen “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin” (UNiTE) hareketi altında destek buluyor.

 

UNiTE Kampanyasının “Dünyayı turuncuya boyayalım: Kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddet son bulsun” çağrısı ise bu sene de devam ediyor.

 

Bu kapsamda Aygaz Genel Müdürlük binasında “Kadına Karşı Şiddete Dur De” temalı turuncu giydirme yapılacak. Aygaz’ın Mogaz markasıyla destek verdiği Beşiktaş-Mogaz Erkek Hentbol Takımı ise 25 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında oynanacak tüm maçlarına “Kadına Karşı Şiddete Dur De” yazılı turuncu bir pankartla çıkacak.

 

Siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri