Sitemizde çıkan haberle ilgili açıklamalarda bulunan Ayhan Acar; biz Milliyetçi Hareket Partisinin neferleriyiz. Ülkü Ocağı geleneğinden yetişmiş siyasetçiler olarak, hedefimiz partimizi ve davamızı iktidar yapmaktır.
13 Yıldır uygulanan AKP’ nin ekonomik politikalarıyla milletiz fakirleştirilmiş, günlük geçim derdine düşürülerek başka bir şey düşenemez hale getirilmiş, içeride yaratılan dış destekli terörle kaos ortamı yaratılmaya çalışılırken, yabancı başkentlerde Sevr haritaları yine raflardan masaların üzerine indirilmeye başlanmıştır.
Oyun büyük düşman kavidir.
Adım adım büyük kuşatmanın emareleri görülmektedir.
Türk Milleti için tek çıkış yolu kalmış, o da, Milliyetçi Hareket Partisinin kadrolarıyla beraber iktidarıdır.
Önce ülkem sonra partim ve sonra ben anlayışıyla hareket eden bütün dava arkadaşlarımızla beraber, 1 Kasım seçimleri için var güçümüzle çalışacağız.
Milliyetçi Hareket Partisi gücünü fertlerden değil ülkücü, milliyetçi kadrolardan almaktadır.
Aday listeleri üzerinden koparılmaya çalışılan fırtına, partimize gönül bağıyla bağlı olanları savurmamalı, savuramamalı dedi.