Bakan Akdağ, Menzilci Edizer için konuştu: 'Bu arkadaş anormal'

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Menzilci Dr. Ali Edizer için “8 ay özel kalem müdürlüğümü yaptı. Verimli bulmadım. Bu arkadaş anormal” ifadelerini kullandı.

Tek eşliliği hedef alan ve ardından görevden alınan Dr. Ali Edizer’in Recep Akdağ’ın Sağlık Bakanlığı döneminde yükseldiği, 2012’de ise Akdağ’ın özel kalem müdürü olduğu ortaya çıkmıştı.

Sözcü’ye konuşan Recep Akdağ Edizer'in ‘Anormal' olduğunu söyledi, Akdağ döneminde neden yükseldiği sorusuna da “Ben o kısımları bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bizim zamanımızda böylesine kabul edilemeyecek söylemleri olan bir kişi değil. Bir tane kendini bilmezden dolayı bizim hakkımızda hüküm verilmesi yanlış” ifadelerini kullandı.

 

Akdağ şöyle konuştu: 

 

“Bana 8 ay süreyle Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Uyum sağlayamayınca ayırdım. Söyledikleri tasvip edilecek şeyler değil, bu arkadaş anormal. Benimle 2012'de çalıştı ve çalışmasını verimli bulmadım, tüm irtibatım bu kadar. Bana, ‘Recep abi' diyebilecek biri değil. İdari ya da adli soruşturmayı gerektirecek bir şey varsa bunun gereğini de yerine getirirler. Benim şahsımla ilişkilendirilmesi yanlış olur. Genel sekreterlikte çalışmışsa o genel sekreterin takdiridir. Genel müdürlükte genel müdür yardımcılığında çalışmışsa o genel müdürün takdiridir.”

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri