Bebeğini tuvalette doğurup sırt çantasına attı

Üniversite öğrencisi gittiği hastanenin tuvaletinde doğum yaptıktan sonra bebeğini çantasına koydu. İşte skandal olayın ayrıntıları;

Şişli'de bir üniversite öğrencisi, erkek arkadaşından hamile kaldı. Ancak genç kız son ana kadar hamile olduğunu farketmedi. Karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede doğum yapınca, “haberim yoktu” dedi.

Hastanenin tuvaletinde doğum yaptıktan sonra, bebeği çantasına atan 20 yaşındaki B.H. hakkında 'öz bebeğini öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DOĞURDUKTAN SONRA ÇANTASINA ATTI

20 yaşındaki üniversite öğrencisi B.H., geçtiğimiz yıl nisan ayında sevgilisi Burak H.’den hamile kaldı. Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden genç kız, hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Bebeğini doğurduktan sonra çantasına atan kız, bebeği saklamak için çantanın üzerini makyaj malzemeleriyle doldurdu.

BEBEĞİNİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

Kanamalı hasta olduğu için Kadın Doğum Acil Servisi'nde muayene edilen genç kızı, yanındaki çantadan gelen bebek sesi ele verdi. Doktorlar bebeği aldığında kordonun boğazına dolandığı ortaya çıktı. B.H. bebeğini öldürmeye teşebbüs etmekten tutuklandı.

HAMİLE OLDUĞUMDAN HABERİM YOKTU

Genç kız mahkemede verdiği ifadede, "20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Son ana kadar hamile olduğumu bilmiyordum. Adetim hiç kesilmedi. Hamilelikte sadece 4 kilo aldım. Lavaboda bebeği görünce şok oldum. Çok fazla kan kaybettiğimi anladım. Yanımdaki sırt çantama bebeği koydum. Başka türlü bebeği düşüreceğimi düşündüm. Bebeğimi öldürme eylemim olmadı. Bebeğimden 10 aydır ayrıyım. Eşim Burak da bebeği kabullendi. Doğum sırasından itibaren hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Bayılmışım. Bebeğin babasıyla cezaevinde bulunduğum sırada evlendik" dedi.

ARAYIP ‘BABA OLDUN’ DEDİLER

Bebeğin babası Burak H. ise mahkemede, "Sporcuyum. Üniversite öğrencisiyim. Polisler beni arayıp, 'Baba oldun' dediler. B.H. hamile olduğunu bilseydi bana söylerdi. Biz de bu durumu aramızda çözerdik. Ailelerimiz arasında herhangi bir problem yoktur" ifadesinde bulundu.

HAMİLE OLDUĞUNDAN SON ANA KADAR HABERİ YOKTU

Davanın ikinci duruşmasında tutuksuz yargılanan genç kızın avukatı, "Biz kendimiz de psikiyatr uzmanından rapor alacağız. Tanıklarım vardır. Müvekkilimin iş arkadaşları, doğumun son anına kadar müvekkilimin çalıştığını ve hamile olduğundan haberi olmadığını bilen kişilerdir" diye konuştu.

Mahkeme, duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri