Beşiktaş evinde Bayern Münih’e kaybetti

Şampiyonlar Ligi’nde evinde Bayern Münih’i konuk eden Beşiktaş sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İşte ayrıntılar;

Şenol Güneş’in teknik direktörlük görevine getirilmesinden sonra üst üste şampiyonluklar yaşayan, Avrupa’da ise büyük başarılara imza atan Beşiktaş, bu akşam Bundesliga’nın en iyi ve güçlü takımı Bayern Münih’e 3-1 kaybetti.

Beşiktaş ilk maçta aldığı 5-0 mağlubiyetin ardından rövanş maçında da 3-1 yenilince Şampiyonlar Ligi’ne veda etmiş oldu.

Vodafone Park’ı dolduran Siyah – Beyazlı taraftarlar ise 90 dakika boyunca takımına destek oldu ve hiç susmadı. Devre arasında ise takımın 2-0 yenik olmasına rağmen futbolcuları çağırdı ve moral verdi.

Vodafone Park'ta dolu tribünler önünde oynanan maçta Bayern Münih'in gollerini 18. dakikada Thiago Alcantara, 46. dakikada Gökhan Gönül(kendi kalesine) ve 84. dakikada Sandro Wagner atarken Beşiktaş'ın tek sayısını 59. dakikada Vagner Love kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş'ın rekorlarla dolu Avrupa macerası sona erdi. Bayern Münih ise Devler Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Devler Ligi'nden elenen Beşiktaş, yeniden Süper Lig'e dönecek ve liderlik için Medipol Başakşehir ile bu hafta sonu önemli bir maça çıkacak. Beşiktaş bu maçı kazanması durumunda şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalamış olacak.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri