Beşiktaş'ta sakatlar oyuncuların durumu netleşiyor!

Ligin 10. haftasında Antalyaspor deplasmanına zorlu bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlı ekipte hazırlıklar sürüyor. Teknik ekibin canını sıkan ise sakat oyuncular oldu. Burak Yılmaz'ın oynaması mümkün görünmüyor

Galatasaray derbisinden galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Antalyaspor hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmana sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Douglas ve Dorukhan katılmadı. Antalya deplasmanında devreyi kapatan Dorukhan'ın yanı sıra Burak ve Douglas'ın oynaması beklenmiyor.

Sakat futbolculardan N'Koudou ise takımdan ayrı çalıştı. Fransız kanat oyuncusunun Antalya deplasmanında oynamasının yüksek olduğu öğrenildi.

Ankaragücü maçında sakatlığı nükseden Burak, Galatasaray ve Braga maçlarında forma giyememişti.

Dorukhan değnekleri attı

Öte yandan  Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz'ün iyileşme süreci dikkat çekti. 6 Ekim'de oynanan Alanyaspor maçının ikinci yarısında yaşadığı sakatlık sonrasında diz kapağı çıkan ve bu çıkmaya bağlı olarak diz kapağında kıkırdak kopması olan Dorukhan Toköz, geçirdiği ameliyat sonrasında kısa sürede koltuk değneklerini attı.

Sezonu kapattığı yorumları yapılan ve sahalara dönmesinin çok uzun sürmesi beklenen genç oyuncu, kendisine verilen programı aksatmadan devam ettiriyor. Özel tedaviyle hızlı şekilde iyileşme gösteren Dorukhan Toköz'ün, devre arasında takımla birlikte bazı çalışmalarda yer alması bekleniyor.

Siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri