Burak Yılmaz Beşiktaş ile anlaştı mı?

Bordo – Mavili takımın yıldız forvet oyuncusu Burak Yılmaz, Beşiktaş ile anlaştı mı? İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Trabzonspor’un sezon başında uzun uğraşlar sonucunda transfer ettiği Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a yakın olduğu ileri sürüldü. Beşiktaş taraftarının tepkisinden çekinildiği için transferinden vazgeçilen Burak Yılmaz’ın bu sezon sonunda yönetimin onay vermesi durumunda Beşiktaş’a imza atacak.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Burak Yılmaz’ın transfer edilmesi konusunda görüşünü bir kez daha Fikret Orman ve yönetim kuruluna iletti. Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi harekete geçti.

Trabzonspor’un mali açıdan zor günler geçiriyor olması ise Burak Yılmaz’ın ezeli rakiplerden Beşiktaş’a transfer olma ihtimalini artırıyor. Bordo – Mavili takımın yeni yönetiminin maliyeti yüksek oyunculardan Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka gibi isimleri elden çıkaracağı düşünülüyor.

ŞENOL GÜNEŞ ISRARCI

Sezon başı yaz transfer döneminde Burak Yılmaz'ın alınmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş'e Beşiktaş yönetimi , taraftar baskısından dolayı olumsuz cevap vermişti.

Gelen haberlere göre, Şenol Güneş önümüzdeki sezon için mutlaka Burak Yılmaz'ın alınmasını istiyor.

Güneş'in talebi doğrultusunda Siyah-Beyazlı yönetim, Trabzonspor'da bu sezon ligde attığı 20 golle gol krallığı yarışında 2. sırada olan yıldız oyuncu ile görüşmelere başlayacak.

Burak Yılmaz'ın Bordo-Mavili kulüple 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri