Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev, Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis ve Katar Büyükelçisi Mohamed Nasser Jassim M. Al Thani, Erdoğan'a güven mektubu sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Külliye'deki yoğun programı sebebiyle bugün gerçekleşmesi beklenen AK Parti Grup Toplantısı ertelenmişti.

Erdoğan yoğun programına Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev’i kabul ederek başladı. Erdoğan, daha sonra Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis’i kabul etti.

Büyükelçi Degutis, törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu. Büyükelçi Degutis’in eşi ve beraberindeki bazı elçilik mensuplarını takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ise Katar Büyükelçisi Mohamed Nasser Jassim M. Al Thani’yi kabul etti. Büyükelçi Thani, törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu. Büyükelçi Thani’nin beraberindeki bazı elçilik mensuplarını takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri