CHP'li Çiçek'ten şok açıklama! AK Parti'yi iktidardan indirin onları yargılayalım

CHP’nin 26. Dönem Milletvekili Dursun Çiçek, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu oldu ve olay açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Dursun Çiçek canlı yayında çok önemli açıklamalar yaptı ve dikkat çeken iddialar ortaya attı.

Çağlar Cilara'nın konuğu CHP’li Dursun Çiçek, FETÖ'nün AK Parti ile ilişkileri nedeniyle AKP'lilerin neden yargılanmadığı şeklindeki soru üzerine çarpıcı iddialar ortaya attı.

Dursun Çiçek adliyelerde başsavcıların, "AKP'yi iktidardan indirin bakın biz onları nasıl yargılıyoruz" diye konuştuklarını ifade etti.

İktidarı yargılayacak güçlerinin olmadığını söyleyen başsavcılardan bahseden Dursun Çiçek, "Hakim ve savcılarla, başsavcılarla görüşüyoruz onlardan bu yargılamaların bu soruşturmaların niye sonuçlanmadığını soruyoruz onlar da diyor ki, Türk yargısının durumunu biliyorsunuz, hakim ve savcıların üçte biri sanık oldu, görevinden atıldı dolayısıyla bizim iktidarı yargılayacak gücümüz yok iktidarı düşürmek muhalefete düşer sizin göreviniz, siyasetçilerin görevi. Onları iktidardan indirin bakın biz onları nasıl yargılıyoruz göreceksiniz. Başsavcılar var bunu diyen" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çakıcı meselesi büyüyor! Bakanlık'tan şok görevden almalar
Ekonomide yeni bela! Stagflasyon
Arızalanan helikopter düştü! Kurtulan olmadı!

Siyaset Haberleri