Çorum'da Müftü yardımcısı ve şoförünün cinsel taciz davasında karar çıktı

Çorum'da müftü yardımcısı ve müftü şoförü çocuğa cinsel istismar suçlaması ile açığa alınmıştı. Gözaltına alınan müftü yardımcısı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken şoför ise tutuklandı.

Çorum’un Kargı ilçesinde yaşanan olayda müftülük memuru F. K. ile ilçe müftüsünün şoförü H.B.A.’nin cinsel istismarda bulundukları K.T.’nin ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan sanıklardan şoför H.B.A. tutuklandı. Kargı İlçe Müftülüğünde görev yapan F.K.’nın ise Kargı Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

DAVACI OLMADI

Mağdur K.T., savcıya verdiği ifadede zaman zaman Kargı Müftülüğü görevini de vekaleten yürüten F.K. ile de 18 yaşından sonra birlikte olduklarını ancak davacı olmadığını söylemişti.

 

NE OLMUŞTU?

Çorum'un Kargı ilçesinde müftü yardımcısı ile ilçe müftüsünün şoförü çocuğa cinsel istismar suçundan açığa alındı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kargı İlçe Müftü Yardımcısı F. K. ile ilçe müftüsünün şoförü H.B.A. bir çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çocuğun şikâyeti sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı, F.K. ve H.B.A. açığa alındı. 

ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR

Cinsel istismarın duyulması üzerine yaklaşık iki hafta önce Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan müfettişlerin Kargı’ya geldiği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Çocuğun yıllardır F.K. ve H.B.A'nın cinsel istismarına maruz kaldığı belirtiliyor. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri