Cüneyt Arkın'dan hüzünlendiren veda konuşması

'Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar' ödül töreni önceki akşam gerçekleştirildi. Törene Cüneyt Arkın'ın sözleri damgasını vurdu.

'Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar' ödül töreni önceki akşam gerçekleştirildi.

Türk sinemasının 104. yılında Yeşilçam’a adını altın harflerle yazdıran 104 kişinin ödüle layık bulunduğu geceye Cüneyt Arkın, eşi Betül Arkın, oğlu Kaan ve eşi Aslı Cüreklibatur, Ediz Hun, Aydan Şener, Orhan Gencebay – Sevim Emre, Serdar Gökhan, Engin Çağlar, İzzet Günay, Selda Alkor, Belkıs Özener, Süleyman Turan, Şemsi İnkaya, Suzan Avcı, Suna Selen, Meral Konrad, Devlet Devrim, Nilüfer Aydan, Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, Selami Şahin’in kızı İrem Şahin, Şükrü Avşar ve daha pek çok Türk sinemasına damga vurmuş isim katıldı.

'AZRAİL BENİ UNUTTU'

Ödül almak için sahneye çıkan Cüneyt Arkın, 'Son yılların en mutlu gününü yaşıyorum. Tüm eski dostlarımı görmek o kadar mutlu etti ki beni, bilemezseniz. Her filmde dövdüğüm kişiler var ya, bensiz film çekilirdi ama onlarsız film çekilmezdi. Onlar sinemanın kahramanlarıydı. Onları gördüm, hayatım boyunca bu geceyi unutmayacağım, Zaten bir şey kalmadı da… Ne çok insan kaybetmişiz üzülerek izledim az önce, Azrail beni unuttu…' dedi.

Siyastecafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri