Dev puzzle kimin olacak?

Mall of İstanbul, Walt Disney’in efsaneleşmiş çizgi filmlerinden 10 anıyı içeren dünyanın en büyük puzzle’larından birini İstanbul’a getirdi. 40.320 parçalık 6 metrelik dev puzzle, 1 Aralık günü düzenlenecek yarışmada birinci olana hediye edilecek.

İstanbul’un önemli AVM’lerinden Mall of İstanbul; ünlü bir markanın dev puzzle’nı İstanbul’a getirdi. Kasım ayının ikinci haftasından itibaren Mall of İstanbul’da sergilenen dev puzzle’ın 1/1 maketi yoğun ilgi görüyor. 1 Aralık’ta düzenlenecek puzzle yarışmasında birinci gelen ise dev puzzle’ın sahibi olacak.

Yarışmada 300 parçalık puzzle’ı 2 saat içerisinde en hızlı şekilde tamamlayan yarışmacı büyük ödülü kazanacak. Birinciye; özel çantası içerisinde tam 40.320 parçadan oluşan, tamamlanmış hali 1.98m x 6.8m ölçülerindeki Disney Moments puzzle’ının sahibi olacak. 2. ve 3.’ye çeşitli hediyeler verilecek.  

Yarışmaya Adore Oyuncak ve MOİPARK’tan toplamda 100 TL. ve üzeri alışveriş yapan, 12 yaş ve üzerindeki herkes katılabiliyor. Yarışma üç seans olarak saat 11.00’de, 14.00’te ve 17.00’de düzenlenecek. Yetişkinler yarışırken çocuklar da eğlenceli vakit geçirsin diye alana çocuklar için de mini puzzle oyun alanları kurulacak. Yarışmanın tüm katılımcılarına 300 parçalık puzzle hediye edilecek.

 

Siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri