Dorock adlı barda kadın müşteriye atılan dayağın görüntüsü ortaya çıktı

Dorock XL adlı barda, kadın müşteriye, barın özel güvenliği tarafından yapılan saldırı ortaya çıktı. Barın daha önce reddettiği darp iddiaları, güvenlik kamera görüntüleri ile açığa çıkarıldı.

İstanbul Beşiktaş’ta yer alan Dorock XL Bar’a giden kadın müşteri, barın özel güvenliği tarafından darp edildiğini söyleyerek vücudundaki morlukların fotoğraflarını yayınlamıştı. Mekanın sahibi ise darp iddiasının karşılıklı olduğunu ifade edip, olaya dahil olan birinin kovulduğunu açıkladı. Ancak ortaya çıkan görüntüler, olayın ‘karşılıklı darp’ iddiasını çürütüyor.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir kadın, diğer dört arkadaşıyla birlikte 20 Şubat günü Beşiktaş’taki bir bara gittiklerini söyledi.

Arkadaşlarının parasının eksik olduğunu düşünerek vestiyerdeki eşyalarına baktıklarını ifade eden kadın, yeniden içeri girmek istediklerinde kapıdaki kadın görevlinin, bileğindeki giriş damgasını görmek istediğini söyledi.
Kadın görevliye ‘yeni çıktık’ dediklerini ancak ‘ben sana zaten gıcık olmuştum’ diye yanıt aldıklarını dile getirdi.

Müşteri daha sonra, ‘E.’nin gösterilen bileğini ters çevirerek saçı çekilmeye başlandı. Diğer 2 erkek güvenlik görevlisi de olaya dahil olup, kadın görevliyi çıkarıp E.’yi yere fırlatarak tekmelemeye, darp etmeye başladılar. Mağdur edilen arkadaşım tekrar sırtına vurulmak suretiyle yerde sürüklendi ve bir erkek arkadaşımız gelene kadar darp görmeye devam etti. Bu zaman zarfı içerisinde E. İle bberaber olan ben ve diğer kız arkadaşım müdahale etmeye çabalarken kendi irademiz dışında şiddet kullanılarak etraftaki görevliler tarafından itilerek uzaklaştırılmaya çalışıldık. Tek isteğim güvenlik görevlileriyle konuşmakken, merdivenlerden itilerek ben de şiddete maruz kaldım. Şiddeti durdurmaya çalışırken ‘sonunuz arkadaşınız gibi olur’ sözleriyle tehdit edildik.’

Kendisine hakaret edildiğini de ifade eden kadın polise şikayette bulunduklarını ve gerekli işlemlerin başlatıldığını, hukuken sürecin takipçisi olduklarını açıkladı.

Mekandan Twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Darp olayının kadın güvenlik görevlisi ile müşteri arasında karşılıklı yaşandığı ifade edildi. Açıklamanın devamında, ‘olaya kontrolsüzce karışan’ bir görevlinin aynı gün işten atıldığı, kavgaya karışanların açığa alındığı kaydedildi.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ancak olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, ‘karşılıklı darp’ olduğu iddiası çürütüldü. Sosyal medyadan yayınlanan görüntülerde, kadın müşterilere uygulanan şiddet açıkça görülüyor.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri