Erdoğan Bahçeli görüşmesi sona erdi: Her şeyde mutabıkız!

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerçekleşen görüşmesi sona erdi.

Cumhurbaşkanlığına aday göstermeyeceklerini ve Yenikapı ruhuna sadık olarak aday olarak Erdoğan’ı destekleyeceklerini ilan eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’yi Külliye’ye çağırmıştı.

Türkiye’nin merak ile beklediği görüşme Bahçeli’nin Külliye’ye gelmesiyle başladı ve 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

CUMHUR İTTİFAKI KONUŞULDU

Siyaset kulislerinden gelen ilk bilgilere göre, Erdoğan ve Bahçeli’nin muhtemel bir AK Parti MHP ittifakı ile ilgili mutabakat içerisinde oldukları belirtilirken, görüşmenin ana ekseninin Bahçeli’nin önerdiği “Cumhur İttifakı”nın nasıl gerçekleşeceğine ilişkin partiler arasında bir komisyon kurmanın gündeme geldiği ifade edildi.

UYUM YASALARI GÜNDEME GELDİ

MHP Lideri Bahçeli’nin görüşmede yeni çıkarılacak olan Siyasi Partiler Uyum Yasası konusundaki fikirlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaştığı da konuşuluyor.

“ERKEN SEÇİM YOK”

Erdoğan Bahçeli görüşmesinin öncesinde Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ seçim ittifakı ve erken seçim konusunda flaş bir açıklama yaptı. Bozdağ açıklamasında, AK Parti’nin de MHP’nin de gündeminde erken seçim olmadığını söyledi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri