'Erdoğan Cumhurbaşkanlığını bırakıp İstanbul adayı olsun'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçimler öncesi çok konuşulacak sözler söyledi.

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, 'Keşke, diyoruz… ‘Tayyip Bey’ cumhurbaşkanlığını bıraksa da bizim İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız olsa. Çünkü o işi iyi yapıyordu. Hakkını veriyordu. Bizim ocakta piştiği için, buranın hikmetiyle belediyecilikte başarılıydı. Tabii kader kendisine başka bir yol çizdi ve devlet yönetiminin başına geçti' açıklamasında bulundu.

Karamollaoğlu, Erdoğan'ı Osmanlı sadrazamlarından Mithat Paşa'ya benzeterek şöyle devam etti:

'Tarihçiler Midhat Paşa’yı anlatırken hep şunu söylerler: Midhat Osmanlı’nın çok iyi bir valisiydi, ne zaman ki sadrazamlığa getirildi, hem Osmanlı’ya yazık edildi, hem de iyi bir vali kaybedildi. Biz milletimizi; Tayyip Bey’in devlet nizamını bozduğuna, sistemi yürütemediğine ikna edemiyoruz. Şimdi bakıyorum, kendi partisinin kirliliğinden o kadar şikayetçi ve seçimler yaklaştıkça o kadar tedirgin ki… Milli Görüş gömleğinin kıymetini belki şimdi anlıyordur.

Bakın Saadet Parti'si Allah’a şükür, Merhum Erbakan hocamızın elinde dikilen o gömleği bir gün olsun çıkarmadı. O gömleğe tek bir leke bile sürdürmemeye özen gösteriyor.

Kendi adaylarımızı belirlerken Tayyip Bey’in yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyoruz. Ranta, yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaşmış arkadaşlarımız yok. Hepsi hizmet sevdalısı, hepsi pırıl pırıl, genç, dinamik ve cebinden önce şehrini düşünen kişiler.'

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri