Erdoğan Giresun'daki acı bilançoyu açıkladı! Can kaybı artıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da dün akşam saatlerinde meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle yaşanan can kaybının 5'e yükseldiğini açıkladı.

Giresun'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur nedeniyle bazı ilçelerde sel ve heyelan meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sel felaketiyle ilgili olarak "İlk aldığımız haberlerde 5 ölümüz vardı, yaralı sayımız 12 civarındaydı. Aramalar devam ediyor. " dedi.

İstanbul Tuzla'da bulunan Desan Tersanesi'ndeki Yeni Deniz Sistemleri teslim törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Giresun'daki sel felaketine de değindi.

 

İşte Erdoğan'ın sözleri:

 

'Bugün Giresunumuzda şiddetli sel felaketi neticesinde ilk aldığımız haberlerde 5 ölümüz vardı, yaralı sayımız 12 civarındaydı. Aramalar devam ediyor. 150'ye yakın kişi kurtarıldı. Rize'de sel felaketi vardı. Rize'de de yaralılar var. Devlet olarak buradaki bütün tahribatı süratle aşarız.

İçişleri Bakanımı, Bekir Pakdemirli, Murat Kurum bakanımı bölgeye gönderdik. Kızılay, AFAD ve bütün kurumlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. DSİ çalışmalarını orada, karayolları hep birlikte sürdürüyor. Yıkılan köprüler var. Buradaki bu felaketi hemen ortadan kaldırıp, halkımızı o mutlu günlerine döndürelim diyoruz. Bakanlarımız, 'Biz bunu yaşamadık' diyorlar. Ailelere sabırlar diliyorum.'

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri