Erdoğan'ın danışmanı yazardan flaş itiraf! Müslümanlıktan çıktık!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı YeniŞafak yazarı çok konuşulacak itirafta bulundu ve çarpıcı ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan, Gazeteci – Yazar Kemal Öztürk çok çarpıcı bir itirafta bulundu ve ‘Müslümanlıktan çıktık’ dedi.

Ankara Konya yolu civarında önceki gün gece saatlerinde Saadet Partililere saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişi yaralanırken Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk de yaralananlar arasında yer aldı.

Saldırının ardından Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, tepki mesajı yayımlandı.

Kemal Öztürk, Twitter’da “Saadet Partisi adaylarına yapılan çirkin saldırıdan sonraki tartışmaları okuyun.  Muhafazakar camianın içine sürüklendiği gayya kuyusunu daha iyi göreceksiniz. Siyaset bizi insanlığımızdan ve Müslümanlığımızdan çıkarıyorsa ortada bir sorun ver demektir” diye yazdı.

İşte o mesaj:

BAYRAKTAR SALDIRIYI KINADI

AKP’ye yakın kalemlerden Cemile Bayraktar da saldırıyı kınadı. Bayraktar, Twitter’da “Saadet’e oy vermeyebilirsiniz ama MHP ile ittifak var diye bu saldırıları sümenaltı edemezsiniz, bunun sorumluluklarının hesap vermesi lazım ‘ne diyon lan sen’ diyenlerle ittifak yapıldı diye kimse bunlara göz yumacağımızı sanmasın, tam bu saldırganlıktan kurtulduk derken hortladılar” mesajını yayımladı.

siyasetcafe.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri