Fatih Terim: 50 bin inanmış yürekle kazandık

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Galatasaray - Beşiktaş karşılaşması ardından Fatih Terim, '50 bin yürekle maçı kazandık' dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 31. Haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasında 3 puanı alarak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray oldu. Fernando ve Rodrigues’in attığı gollerle 2-0 biten karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı ekibin başarılı teknik direktörü Fatih Terim basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

 

'Dualarımız kabul oldu'
Fatih Terim açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Sahada maçın hakkını verdik mi? Verdik. Sahaya çıkıp futbolun hakkını verdik mi? Açıkçası biz oynadığımız oyuna bakınca verdiğimizi gördük. Alın teri ve emeğimizi verdik mi?, Ruhumuzu sahaya koyduk mu?, Daha rahat atabilir miydik? Atabilirdik. Ama bizim dualarımız zaten kabul oldu. “

 

'Cimbom taraftarıyla dik yürür'

"Bugün sahada Galatasaray gibi dik durduk. İnanarak mücadelemizi ortaya koyduk. Sahada bize inanan 50 bin yürek vardı. Onlara da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Galatasaray taraftarıyla birlikte başı dik bir şekilde yürür. "

 

'Maçı her alanda hak ettik'

"Bugün gerçekleşen karşılaşmada topla oynama oranı birbirine yakın olabilir ama baktığımızda Beşiktaş’ı rakip sahada etkili olduğu noktada önledik. Kendi alanımızda pas alışverişlerini engelledik. Biz bugün maçı her anıyla hak ettik. “

Siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri