Fotoğraflar ortaya çıkardı... Barıştılar mı?

Oyuncu Selin Şekerci bir süre birliktelik yaşayıp daha sonra yollarını ayırdığı oyuncu sevgilisi Caner Cindoruk ile barıştı mı?

Oyuncu Selin Şekerci, bir süredir kendisinden 9 yaş büyük meslektaşı Caner Cindoruk ile aşk yaşıyordu. İlk kez temmuz ayında birlikte gittikleri AVM'de görüntülenen ikili Instagram'da paylaştıkları fotoğraflarla aşklarını ilan etmişlerdi.

Selin Şekerci, 9 Ağustos'ta sevgilisiyle tatilde çekildiği fotoğrafı sayfasında yayınladı. 19 Ağustos'ta ise bu kareyi “George Clooney Bey ne yapıyorsunuz?” notuyla paylaştı. Çok geçmeden Caner Cindoruk da sevgilisiyle yer aldığı kareyi Instagram'a koydu.

Son zamanlarda bir arada görüntülenmeyen çiftten Caner Cindoruk, Selin Şekerci’nin başrolünü üstlendiği ‘Sevgili Komşum’un galasına katılmayınca ayrılık ortaya çıktı. Çok geçmeden ikili fotoğrafları silip, birbirlerini takipten çıkardı.

Önceki gün Necip Memilli’nin story’sinde paylaştığı fotoğraflar ‘aşk yeniden mi başladı’ dedirtti. Memilli, önce Selin Şekerci’nin fotoğrafını “Şu güzelliğin altındaki masumluğu da altındaki cadalozluğu da altındaki şirretliği seviyorum” notu ile paylaştı.

Dakikalar sonra yakın dostu Caner Cindoruk’un fotoğrafını yayınlayıp altına şu notu düştü: “Kendisi canım ciğerim olur, beni çok seviyor… Dayanamıyor bana!”

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri