Gıda teröründe son nokta! Patlayan süt

Ocak üzerinde pişirildiği sırada patlayan süt görenleri hayrete düşürdü ve büyük tepkilere yol açtı. İşte haberin ayrıntıları ve o görüntüler;

Sonunda bunu da gördük. Patlayan süt ürettiler. SEK marka süt, ocak üzerinde pişirilirken patladı. Sütün pişirilirken patlama anını izleyenler büyük bir şok yaşadı.

Gıda Dedektifi hesabının paylaştığı görüntülerde sütün bir süre ocakta tutulduktan sonra patlaması da sütü pişirenlerde büyük korku yaratıyor.

Gıda Dedektifi hesabı ise paylaşımında, “Patlayan sütün son kullanım tarihine bir ay var, süt yeni alınmış ve bozulmamış durumda bu olay yaşanıyor”  bilgilerini aktarıyor.

Hesaptan olayla ilgili şu bilgiler aktarılıyor:

"Bu videoyu tarafımıza bir takipçimiz gönderdi. Bugün öğle saatlerinde, geçtiğimiz hafta aldıkları UHT sütü ısıtırken cezvede patlıyor. Şaşkınlıkla tekrar deniyorlar, yine patlıyor. Üçüncüde videoya çekip bize gönderiyorlar. Sütün markası videoda görünüyor ama buna benzer bir şikayet birkaç gün önce de farklı bir takipçimiz tarafından da geldiğinden dikkatimizi daha da çok çekti.

Patlayan sütün son kullanım tarihine bir ay var, süt yeni alınmış ve bozulmamış durumda bu olay yaşanıyor. Bir paket açılmamış aynı Parti no’lu sütü takipçimiz muhafaza ediyor. Ürün Bakırköy Osmaniye’de Happy Center isimli marketten alınmıştır. Parti no: 18196 SKT: 16.10.2018 olan bu sütün tüketilmemesi ve kontrol edilmesi gerekiyor. Konuyla ilgili firmadan ve uzmanlardan bilgi ve görüş bekliyoruz."

İşte o skandal görüntüler:

SİYASETCAFE.COM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Erdoğan'dan uçak açıklaması

Gündem Haberleri