Gökçek’e bir kötü haber daha! Onlar da tasfiye edildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek’in büyükşehirdeki ‘A Takımı’da görevden alınıyor. İşte haberin ayrıntıları;

Ankara’ya 23 yıl hizmet eden ve şehirde bir çok iz bırakan Melih Gökçek’in eserlerini yeni Başkan Mustafa Tuna birer birer kaldırıyor.

Başkan Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki ‘A Takımı’ da görevden ayrıldı. Yeni başkan Mustafa Tuna’nın istifalarını aldığı ve Gökçek döneminde göreve başlayan 12 Daire Başkanı emeklilik dilekçesi verdi. Emekliye ayrılan bürokratlar arasında Gökçek’in Özel Kalem Müdürlüğünü yapan Fevzi Yılmaz da bulunuyor.

Tarikatlar din düşmanı yetiştiriyor! Evden çıkan kadın dinden de çıkar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın da dünürü olan Yılmaz, 12 Kasım'da oğlu Melih Yılmaz'ı, Meryem Akpınar ile evlendirmiş, bu nikahta Tuna ile Gökçek ilk kez bir araya gelmişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki tasfiye ve yaprak dökümünün de devam edeceği öğrenildi. Belediyenin İmar ve Şehircilik Dairesi gibi birimlerinde uzun süredir görev yapan mimar-mühendis gibi teknik personelden bazılarının yatay geçişle bazı bakanlıklara tayin edildiği de öğrenildi. Tuna, bazı bürokratların imza yetkilerini de askıya aldı.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri