Gomez’den Beşiktaş’a yeşil ışık!

Beşiktaş’ın eski forvet oyuncusu Mario Gomez, Başkan Fikret Orman ve yönetimine olumlu yanıt verdi. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Siyah – Beyazlı Kulübün teknik direktörü Şenol Güneş, sezon başında Trabzonspor’dan Burak Yılmaz’ın transfer edilmesini ısrarla istemiş fakat Başkan Fikret Orman ve yönetimi Bordo – Mavili Kulübün istediği fiyatlara çıkamayınca transfer olumsuz sonuçlanmıştı.

Bu gelişmenin ardından sezon başında takımda düşünülmeyen fakat ligde form tutan İspanyol golcü Negredo’nun da takımdan ayrılması teknik direktör Şenol Güneş’in elini kolunu bağladı. Forvet hattında Vagner Love ve Larin'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, gözünü devre arası transfer dönemine çevirdi.

Devre arası transfer dönemini bekleyen Beşiktaş’ta gözler Gomez’e çevrildi. Alman golcü Gomez’e teklif götüren Beşiktaş’ın olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

Taraftarların eski aşkı, Stuttgart'ta mutsuz ve ayrılmayı planlıyor. Menajeri aracılığıyla temas kurulan 33 yaşındaki yıldız, yeniden Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyor.

Fikret Orman ve yönetimi, kısa zaman içinde Alman ekibi Stuttgart ile bir görüşme gerçekleştirecek ve Gomez için teklifini sunacak. Eğer Bundesliga ekibi, tecrübeli forveti satmak istemezse Siyah-Beyazlılar yarım sezon kiralama formülüyle bu işi bitirmeyi hedefliyor.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri