Halk TV'de şaşırtan deprem yorumu! 'CHP'li Başkan Lütfü Savaş istifa etsin'

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV'de Barış Pehlivan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istifaya çağırdı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremin yıkıcı etkileri ile ilgili açıklamalar yaparken Barış Pehlivan Halk TV ekranlarında Lütfü Savaş‘ın istifa etmesi gerektiğini savundu.

 

‘LÜTFÜ SAVAŞ İSTİFA ETSİN’

 

Halk Tv’de yayınlanan programda konuşan Barış Pehlivan, Lütfü Savaş’ı deprem gününden itibaren dinlediğini ama yaptığı açıklamalara inanamadığını belirtti.

Barış Pehlivan, “Muhalefet örnek olsun, Lütfü Savaş istifa etsin. Lütfü Savaş’a kalırsa belediyeler suçlu değil, müteahhitler suçlu değil, yapı denetim şirketleri suçlu değil. Ölenler mi suçlu?” diyerek Lütfü Savaş’ı istifaya davet etti.

 

BAŞKAN SAVAŞ YALANLADI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ise, istifa ettiği yönünde ortaya atılan iddiaları yalanladı. CHP’li Savaş, ”Bu serhat şehrinde en son gidecek insan benim. Devletimizle, milletimizle, bütün belediyelerimizle, kuruluşlarımızla birlikte burayı ayağa kaldırmadan ne görevimizden ayrılırız ne de Hatay’ı terk ederiz” dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri