Hilal Kaplan: Davutoğlu bana vekillik teklif etti

Hilal Kaplan, Ahmet Davutoğlu'nun kendisine milletvekilliği teklifinde bulunduğunu iddia etti.

Sedat Peker, Youtube’dan 9. videosunu “Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz” başlığıyla dün yayımladı. Peker, son videosunu yayımlamadan önce cumartesi günü Twitter hesabından Serdar Ekşioğlu ile olan telefon görüşmesini paylaştı.

Görüşmede Ekşioğlu, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın eşi Süheyb Öğüt'ün “Pelikan” grubunu yönettiğini ve Kaplan'ın yardımcısıyla görüştüğünü söylemişti.

 

 

EKŞİOĞLU SELAMIMIN SABAHIMIN OLMADIĞI BİRİDİR


Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, bugünkü “Sedat Peker dosyasında Taha Ün de araştırılmalı” başlıklı yazısında, Ekşioğlu-Peker görüşmesindeki iddialara cevap verdi. Kaplan, Ekşioğlu için, “Bende engelliydi. Selamımın sabahımın dahi olmadığı biridir. Adımız bilerek o konuşma içerisine sokulmuş ve burdaki bit yeniğinin hesabını mahkemede soracağız.” ifadelerini kullandı.


 
DAVUTOĞLU BANA MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİF ETTİ


Hilal Kaplan yazısının bir kısmında şunları kaydetti:

“Davutoğlu hâlen makam ve güç sahibiyken onu eleştirmemden ve bana "sus payı" olarak sundukları milletvekilliği teklifini elimin tersiyle itmeme değin para veya makam peşinde sıradan bir yazar hiç olmadım; bundan sonra da olmayacağım. İstanbul'un en ücra semtlerinden birinde altı yıldır bir dairede (villa veya yalı değil, daire) oturuyoruz ve beş yıldır aynı arabaya biniyoruz. Her gün halimize şükederek kendi doğrularımız çerçevesinde yaşıyoruz ve bundan büyük saadet tanımıyoruz. Akçeli veya karanlık tek bir işle dahlimiz olduğunu ispatlasınlar; bugün çeker giderim.” 

 


Siyasetcafe.com

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri