Hüsnü komiser kızının peşinde

‘Arka Sokaklar’ dizisinin 535.bölümünde gene heyecan eksik olmayacak. Hüsnü komiserin kızı Zeliş tehlikenin tam ortasında kalıyor

13 Aralık akşamı ekrana gelecek bölümde; Zeliha hala Tarık’ın elinde rehindir. Hüsnü Tarık’ın tehdidinden dolayı gerilir. Ne kadar kızgın olsa da namlunun ucundaki biricik kızı Zeliş’tir. Mesut’un bir an gözü döner ve Hamza’yı vurur. Zeliha’nın hayatını riske atmıştır. Zeliha hiçbir şeyden habersiz Tarık’ın verdiği ilaçlar yüzünden uyumaktadır. Hüsnü, Hakan, Ali, Bahar ve Cemal Zeliha’nın olduğu Tarık’ın rezidansına baskın verir.

 

 

Hüsnü kızının yaşadığını görünce derin bir nefes alır. Zeliha hiçbir şeyden habersiz soru soran gözlerle babasına ve ekibe bakmaktadır. Kızın fütursuz hareketlerinin üzerine hiç acımaz gerekli prosedürün yapılması talimatını verir. Zeliha asla Tarık’ın suçlu olduğuna, kızın kafasına silah dayattığına tabii ki inanmamaktadır.

 

 

Dilek’in eve aldığı müşteri fenalaşmıştır. Hakan’dan yardım ister. Hakan’ın bu kadınla olan ilişkisi başına artık iş açmaya başlamıştır. Hakan içerisinde bulunduğu psikolojik ruh hali dolayısıyla başına gelecekleri tahmin edemeyecek durumdadır…

 

Mesut’un Serboran’da yaşadıkları sonrasında bunalımı devam etmektedir. Selin’de Tunç’ta adamın gözünün içene bakmaktadır ama Mesut’a ulaşamama durumu devam eder.

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri