İlker Başbuğ ve 18 kişinin dosyası AYM'ye gönderildi

Ergenekon tertibinde "sanık" olarak yargılanan eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un dosyası Anayasa Mahkemesi'ne gönderildi.

 Ergenekon tertibinde "sanık" olarak yargılanan eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un dosyası Anayasa Mahkemesi'ne gönderildi.


 Yeniden görülen Ergenekon davasında Yüce Divan'da yargılanacak olan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un dosyası Anayasa Mahkemesi'ne gönderildi.


Başbuğ'un yargılaması Yüce Divan sıfatıyla Anayasa Mahkemesi'nde yapılacak.

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, yeniden görülen davada Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un da arasında bulunduğu 19 sanıkla ilgili dosyayı Ergenekon'dan ayırmıştı.

Başbuğ'un Yüce Divan'da yargılanmasına hükmedilmişti.


siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri